Η Ευαγγελία Συριοπούλου, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ρόλο της, τις εξελίξεις στη σειρά, τον γάμο της, τον άνδρα της και το παιδί της.

Για τον γάμο της και το παιδί της


Η Ευαγγελία Συριοπούλου δήλωσε αρχικά: «Είμαστε 13 κλεισμένα χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου» και εξήγησε γιατί παντρεύτηκαν πιο μετά ενώ είναι μαζί αρκετά χρόνια και συνέχισε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν το είχαμε πάρει απόφαση, οπότε όταν ήρθε ο μικρούλης στη ζωή μας, μαζί με τη βάφτιση είπαμε θα κάνουμε και τον γάμο μας».

Και σε άλλο σημείο είπε η ηθοποιός: «Θέλαμε πολύ με τον σύζυγό μου να αποκτήσουμε ένα παιδί. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να με δεσμεύσει με ρόλους η εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης: Ευαγγελία Συριοπούλου: Η εξομολόγηση για τον επί 13 χρόνια σύντροφό της και τον γιο τους

Διαβάστε επίσης: Ευαγγελία Συριοπούλου: Η απίθανη ιστορία για τη γέννηση του γιου της

Για τις εξελίξεις στον «Παράδεισο των Κυριών»


«Μείναμε σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Τα παιδιά παντρεύτηκαν. Ο Ντίνος και η Μιράντα. Τους βλέπουμε τρεις μήνες μετά», δήλωσε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχισε: «Ξεκινάμε με πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία ανάμεσά τους, ψάχνουμε ένα καινούργιο σπίτι, ένα μεγαλύτερο σπίτι γιατί θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Όμως πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μας θα μας αναστατώσουν λίγο», ανέφερε η ηθοποιός.

Για τον ερχομό του Σίμου στον «Παράδεισο», η Ευαγγελία είπε: «Ο Σίμος έχει το 50% του Παραδείσου. Εμείς βλέπουμε ένα αγγελικό πρόσωπο που ήρθε να βοηθήσει τον Παράδεισο, έβαλε πολλά χρήματα για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε, οπότε για μας είναι ο φύλακας-άγγελος αυτή τη στιγμή. Από πίσω, όμως, δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται, γιατί εμφανίστηκε, γιατί θέλει να σώσει τον Παράδεισο, πώς είναι όλη αυτή διαδρομή, αν έχει σχέση με κάποιον απ’ το παρελθόν που ακόμα ο ίδιος δεν το γνωρίζει ή δεν το θυμάται ότι έχουν κάποια σχέση… Θα υπάρχουν ίντριγκες, πολλά κρυφά μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, ανατροπές, που κι εμείς οι ίδιοι καθημερινά που έρχονται τα σενάρια μένουμε με κομμένη την ανάσα».

Για την Αμαλία: «Η Αμαλία θέλει πάρα πολύ να μου πει ότι είμαι η μητέρα της. Η Αμαλία προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά στη μαμά της, η μαμά της δεν το γνωρίζει, εγώ δεν το γνωρίζω. Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Η Μιράντα πλέον δεν νιώθει καμία ανασφάλεια απέναντι στο πρόσωπο της Αμαλίας που υπήρχε μία σχέση με τον Ντίνο, όπως ξέρουμε απ’ την πρώτη σεζόν, της έχει τεράστια εμπιστοσύνη και έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς-κόρης χωρίς να το γνωρίζουν. Όμως αυτό πάλι μπορεί να ανατραπεί…».

Για τον έρωτα στη ζωή της Αμαλίας: «Βλέπουμε ένα κορίτσι που πραγματικά θέλει να ερωτευτεί και να αγαπηθεί από έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί. Ο Σίμος, ενώ έρχεται σε μία κατάσταση η οποία δεν είναι καλή ανάμεσα στα πρόσωπα, μπορεί να ερωτευτεί παράφορα».

Για τον άνδρα που έρχεται απ’ το παρελθόν της Μιράντας: «Είναι ένας άνδρας απ’ το παρελθόν… Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε μια πολύ έντονη σχέση ανάμεσά τους, όμως άλλαξε την ταυτότητά της για να φύγει από αυτόν τον άνθρωπο μακριά. Επανέρχεται γιατί τη βλέπει στις εφημερίδες που έχει παντρευτεί τον Ντίνο, γιατί εκείνη την εποχή έτσι μάθαιναν τα νέα οι άνθρωποι…».

Διαβάστε επίσης: Ρόλος-έκπληξη από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο - Ποιος είναι ο Σίμος τον οποίο θα υποδυθεί στον «Παράδεισο των κυριών»

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της 


Για τον ρόλο της: «Είναι ένας πονεμένος χαρακτήρας η Μιράντα, δυστυχώς έχει "χτυπηθεί" από παντού. Έχω αγαπήσει πολύ αυτόν τον ρόλο. Προσπαθώ να παίξω με όλη την αλήθεια μου σαν άνθρωπος και να μπορέσω να καταλάβω αυτόν τον χαρακτήρα που πρέπει να υποδυθώ και να βρω όλες τις ευαισθησίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Πρέπει να βρεις όλα αυτά που είναι κρυμμένα…».