Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Κορίνα Τσοπέη.

Το γνωστό πρώην μοντέλο Κορίνα Τσοπέη μίλησε για την εκλογή της ως Μις Υφήλιος το 1964, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής, τον Φρέντυ Φιλτς, και για τα εγγόνια της.

H Κορίνα Τσοπέη για τα Μις Υφήλιος 

«Όταν πήγα στην Αμερική δεν ήξερα ούτε αγγλικά και δεν μου άρεσε τίποτα. Ούτε το φαγητό, ούτε ο καιρός, ούτε ο κόσμος, έκλαιγα κάθε βράδυ. Από την άλλη όμως δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί ένιωθα σαν να ήμουν σε στρατόπεδο, ήταν αυστηροί οι γονείς μου, οπότε στην Αμερική τουλάχιστον είχα την ελευθερία μου. Όταν βγήκα στη σκηνή των καλλιστείων είχα αυτοπεποίθηση και κοιτούσα την επιτροπή στα μάτια. Όταν φωνάξανε το όνομά μου ως Μις Υφήλιος ένιωσα σαν να μου έδωσαν μια μπουνιά, μου κόπηκε η αναπνοή και έβαλα τα κλάματα».

Για την προσωπική της ζωή

Σχετικά με την προσωπική τους ζωή, η Κορίνα Τσοπέη εξομολογήθηκε: «Ήμουν πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Όταν με άφησε ο πρώτος μου άντρας, που είχα τρία μικρά παιδιά και έκλαιγα και έλεγα “γιατί σε εμένα;”, αμέσως τότε γνώρισα τον δεύτερο άντρα μου. Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας, γιατί γνώρισα μετά τον έρωτα της ζωής μου. Μου λείπει πολύ ο άντρας μου, αλλά είναι πάντοτε στην καρδιά μου».

«Με τον άντρα μου ερχόμασταν συχνά στην Ελλάδα, είχαμε και σπίτι στη Μύκονο. Του άρεσε πολύ στην Ελλάδα, οι Έλληνες, το φαγητό, η παρέα, ζήσαμε μαζί τριάντα χρόνια. Πλέον ο καλύτερος τίτλος της ζωής μου είναι αυτός της γιαγιάς, για μένα είναι κάτι ιερό. Όταν τα εγγόνια μου με φωνάζουν γιαγιά, είμαι πολύ ευτυχισμένη», κατέληξε η Κορίνα Τσοπέη.