Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα «καυτά» νέα της ημέρας.

Περικλής Κονδυλάτος

Για την κόντρα του με τον Νίκο Αποστολόπουλο μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος.
«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Αποστολόπουλο. Δεν θέλω να κινηθώ δικαστικά, το απεύχομαι. Λέει ότι είμαι άνεργος, αλλά εγώ έχω δουλειά. Όλα αυτά που είπε για εμένα ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου», είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως το ριάλιτι «I am celebrity» ταιριάζει πολύ στον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Μου είχε πει ο Τρύφωνας Σαμαράς να πάμε μαζί, αλλά εγώ δεν έχω βλέψεις για την τηλεόραση», είπε.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Άννα Ζηρδέλη ανυπομονεί για το νέο της ξεκίνημα στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Η κριτική δεν με φοβίζει, την περιμένω κιόλας. Σχετικά με την κόντρα του Δημήτρη Αλέξανδρου και της Σίσσυς Χρηστίδου, ευτυχώς έχω ήσυχο το κεφάλι μου, γιατί φέτος δεν μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες, αν και μου αρέσει η κλειδαρότρυπα».

Μέγκι Ντρίο

Από τα πυρά της Μέγκι Ντρίο δεν γλίτωσε πάλι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θα γίνω πάλι γραφική, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κάνει για κεντρική παρουσιάστρια. Μήπως να σηκωθεί από την καρέκλα της και να κάνει μόδα; Ο κόσμος πια δεν την θυμάται, τόσο πολύ θέλει να γίνει πια παρουσιάστρια;. Πολλά κοριτσάκια έξω δεν έχουν δουλειά και θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της και να πετύχουν», είπε.

«Η Ραμόνα Βλαντή θέλει να πάρει τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, για αυτό δώστε της ψωμί. Εγώ θα ήθελα να γίνω κριτής στο GNTM. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να δίνουμε ψωμί. Δεν είναι είμαι κατίνα, είμαι δίκαιη. Η Ραμόνα έχει σχολιάσει την παιδεία μου και δεν της πέφτει λόγος».

1-meggi-ndrio-1
1-meggi-ndrio-2
1-meggi-ndrio-3
1-meggi-ndrio-4

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: