Για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως δεν γνώριζε ότι η ηθοποιός Κάτιας Νικολαΐδου πάλευε για 20 χρόνια με τον καρκίνο.

Όσα δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη για την Κάτια Νικολαΐδου στην έναρξη της εκπομπής της


«Γεια σας, φίλες και φίλες μου, καλησπέρα σας. Κι ενώ ξέρετε ότι κάθε μέρα θέλω να μπαίνω με χαμόγελο, θέλω κάπως αυτές οι δύο ώρες θέλω να είμαστε κάτι ανάλαφρο κι ευχάριστο… Με θέματα που μας αφορούν πολύ! Δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα ανοίγοντας την τηλεόρασή μου είδα μια δυσάρεστη είδηση. Αφορούσε μια γυναίκα, μια γνωστή ηθοποιό.

Την είχα γνωρίσει, της είχα πάρει συνεντεύξεις σε όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάω για την Κάτια Νικολαΐδου και το πόσο πάλεψε με την ασθένειά της. Δεν ήξερα όμως καθόλου ότι η Κάτια Νικολαΐδου δεν σταμάτησε να παλεύει με αυτήν την ασθένεια» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Άκουγα συναδέλφους της να μιλούν σήμερα για εκείνη και να είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούσαν με αγάπη. Εγώ θέλω να πω… Κάπως μπερδεμένα το έχω στο μυαλό μου… Έχω την εντύπωση πως όταν είχε μιλήσει πριν 20 χρόνια, της δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει και στην παρουσίαση, μου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό. Είχε στενοχωρηθεί –θα το πω πολύ γύρω γύρω- γιατί αισθάνθηκε ότι έχασε από κοντά της ανθρώπους» πρόσθεσε επίσης η Ελένη Μενεγάκη.