Ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την κωμωδία και τη σάτιρα αλλά και την οικονομική κατάσταση του συναδέλφου του, Γιώργου Λαμπάτου.

Για την σάτιρα και την πολιτική ορθότητα

«Πρέπει με κάποιο τρόπο και σήμερα να γίνει μια σάτιρα. Εγώ είμαι ψηλός, λεπτός, μπορεί να είναι λίγο η μύτη μου ή τα αυτιά μου έτσι και να έχουν αραιώσει τα μαλλιά μου. Πως θα με πεις; Θα πεις "α, ήρθε ο κούκλος;" Χειρότερο είναι γιατί θα με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μου. Ε, θα πούμε πως ήρθε ένας που είναι αδύνατος, χλεμπονιάρης και έτσι. Τι να πούμε όταν κάποιος είναι γεματούλης; Θα πω ότι είναι αδύνατος; Είναι, αφού είναι. Δεν ξέρω, είναι ρατσιστικό να πω ότι είναι στραβά τα δόντια μου; Αφού είναι, δεν μου έβαλαν σιδεράκια όταν ήμουν μικρός», ανέφερε αρχικά για την σάτιρα ο Σπύρος Πούλης.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: "Πετάω στα σύννεφα, μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει" (Βίντεο)

Πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση ο Γιώργος Λαμπάτος;

«Δεν το ήξερα όλο αυτό για τον Γιώργο Λαμπάτο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ήμασταν μαζί στη σχολή. Έχει μείνει χρόνια έξω από την δουλειά. Πως έφτασε όμως σε αυτή την κατάσταση; Κακώς άφησε και αυτός τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάνε κάτι, οτιδήποτε άλλο», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Σπύρος Πούλης.

Γιατί αφέθηκε τόσο πολύ;

«Δεν μπορεί δηλαδή να άφησε έτσι ο Γιώργος τον εαυτό του, που είναι και καλός ηθοποιός». «Γιατί αφέθηκε τόσο πολύ; Ας κυνηγήσει τη δουλειά, δεν ξέρω πως» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: