Για το τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» από το Open και τη συνέχισή του στον ANT1 μίλησε η Άννα Αδριανού.


Ο «Έρωτας Φυγάς» αγαπήθηκε από τον κόσμο

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» όπου μίλησε για τη σίριαλ που συμμετέχει: «Είμαι και στον "Έρωτα Φυγά" φέτος, ένα υπέροχο έργο που είναι στον ΑΝΤ1. Είχε τις περιπέτειες του, αλλά είναι μια χαρά τώρα, ξανά στον ΑΝΤ1 και προχωράμε. Αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Άννα Αδριανού.

1-anna-andrianoy-erwtas-fygas-apokalypseis-epomena-epeisodeia-video-1


Δείτε ακόμη - Άννα Ανδριανού: Η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο νόσημα – "Ο άνδρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα"


Ήταν καθαρά οικονομικοί οι λόγοι της διακοπής

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που η σειρά διακόπηκε από το Open. «Δεν υπήρξε κάποια απόρριψη στη σειρά, ήταν καθαρά οικονομικοί οι λόγοι. Κάπου εκεί κόλλησαν τα πράγματα. Ο κύκλος που κάνουμε τώρα κλείνει στα 110 επεισόδια, δηλαδή αρκετά ακόμα. Στο τέλος της άνοιξης ουσιαστικά τελειώνουμε και μάλιστα, αυτή την περίοδο γυρίζουμε τα τελευταία επεισόδια», δήλωσε η ηθοποιός.

Δείχνει μια Ελλάδα που δεν ξέραμε

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός επόμενου κύκλου, είπε: «Μετά δεν ξέρω ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι για έναν επόμενο κύκλο. Ήταν όμως πολύ ωραία, γιατί γι' αυτό νομίζω ότι αγαπήθηκε, είναι μια σειρά που δείχνει μια Ελλάδα που δεν ξέραμε. Μια Ελλάδα του 50'-60', μετεμφυλιακή με πολλά θέματα και είναι ένα μωσαϊκό ανθρώπων, χαρακτήρων, ρόλων και καταστάσεων», υπογράμμισε κλείνοντας η Άννα Αδριανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: