Μια νέα αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα από τις ηχογραφήσεις που περιλαμβάνονται σε αδημοσίευτες ταινίες και αφορούν εξομολογήσεις που έκανε στον καθηγητή φωνητικής της και σε άγνωστο κάμεραμαν από τον Σεπτέμβριο του 102 έως τον Δεκέμβριο του 1993.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

Η τελευταία αποκάλυψη θέλει την πριγκίπισσα να έκανε «τσακωτό» τον Πρίγκιπα Κάρολο, καθισμένος στα μπάνιο, να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, τη γυναίκα, δηλαδή, την οποία παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Lady D.

Η Νταϊάνα χαρακτήριζε την Καμίλα «βρωμιάρα» όταν άκουσε τις συνομιλίες με τον σύζυγό της καθώς ήταν πιο πρόστυχη από τον Κάρολο στις συνομιλίες τους.

Όπως λέγεται η Νταϊάνα δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος αλλά ήθελε να δει στον θρόνο τον γιο της Ουίλιαμ και η ίδια να προβάλλεται ως η δυνατή γυναίκα πίσω από τον βασιλιά.