Χωρίς τον «πρίγκιπα» θα συνεχιστεί, λοιπόν, το «Survivor 4» μετά την οικειοθελή αποχώρησή του! Αν και θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, με το Twitter να τον ανακηρύσσει ήδη νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, εκείνος αποφάσισε να μη φτάσει μέχρι το τέλος αλλά να γυρίσει σπίτι του. Όπως ήδη είχαν ανακοινώσει τα αδέλφια του -από τη Δευτέρα- μέσω social media, o Ροδίτης είχε ήδη πάρει την απόφασή του.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα» είχε γράψει ο αδελφός του, Μάικ.

Ο «πρίγκιπας», όπως τον είχαν βαφτίσει οι συμπαίκτες του λόγω της ομοιότητάς του με το δούκα του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι, στο τελευταίο του επεισόδιο στο «Survivor» επικαλέστηκε τον τραυματισμό στη μέση του και ότι τον έχει «ρουφήξει» τόσο πολύ το ριάλιτι. Ο λόγος όμως ήταν άλλος: Δεν συμφώνησε να παραταθεί το παιχνίδι και να βάλει σε κίνδυνο την υγεία του, προκειμένου ο Τούρκος παραγωγός να βάλει περισσότερα χρήματα στην τσέπη. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα έσοδα που του χαρίζει σε κάθε ψηφοφορία είναι πολλά και ξεπερνούν κατά πολύ όσα φέρνουν οι υπόλοιποι παίκτες. Από την άλλη, θέλει να επιστρέψει στη Ρόδο αφού εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Είναι η κατάλληλη εποχή γι’ αυτό και με την τεράστια δημοτικότητα που πήρε από το «Survivor» θα είναι περιζήτητος!

Ξέσπασαν στα social media

Με φράσεις όπως «Κλαίμε μαζί σας ρε αδέρφια», οι χρήστες του Twitter έδειξαν πόσο ταυτίζονται με τους δυο κολλητούς, τον Τζέιμς και τον Νίκο. Αρκετά tweets, τα περισσότερα από άνδρες, τόνιζαν πως πρώτη φορά κλαίνε βλέποντας ριάλιτι. Φυσικά, αποθέωσαν τον Τζέιμς Καφετζή για τον τρόπο που μίλησε, ενώ έγραφαν πως αυτός είναι ο νικητής του «Survivor». «Για μας τέλειωσε το παιχνίδι. Ο νικητής βγήκε σήμερα και είναι ο Τζέιμς», γράφουν, ενώ όλοι συμφωνούν με την απόφασή του να φύγει και να μην κάνει το χατίρι στον Τούρκο παραγωγό. «Survivor είναι να μην γίνεσαι αντικείμενο προς πώληση κανενός. Όχι να κάθεσαι σε ένα κακοστημένο show που θέλει να σε κάνει γιουσουφάκι του. Γι’ αυτό ο Τζέιμς είναι ο νικητής. Διότι σεβάστηκε τον εαυτό του πάνω από όλα», «Ο Acun, όπως κλασικά κάθε μεγαλομανής επιχειρηματίας, νομίζει ότι ο Τζέιμς τον είχε ανάγκη. Δεν κατάλαβε όμως ότι εκείνος είχε ανάγκη τον Τζέιμς. Την πάτησες αφέντη μου!» είναι μερικά από τα σχόλια.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time