Με το «All Star Survivor» φαίνεται πως κλείνει ο δεύτερος μεγάλος κύκλος του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που επανήλθε στη χώρα μας το 2017 με μεγάλες τηλεθεάσεις και παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πέντε κύκλοι έχουν ήδη προβληθεί και θα ακολουθήσει ένας ακόμη που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και ο τελευταίος στην παρούσα φάση. Ήδη το στήσιμο του «All Star Survivor» παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες: Κανένας από τους προηγούμενους νικητές (Γιώργος Αγγελόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας) δεν έχει συμφωνήσει τη συμμετοχή του.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», οι οικονομικές απαιτήσεις όλων αυτών των παικτών είναι αρκετά υψηλές. Την ίδια στιγμή, δύο στοιχεία προβληματίζουν έντονα τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι: Η οικονομική κρίση στην Τουρκία, αλλά και η πτώση της τηλεθέασης που παρουσίασε ο προηγούμενος κύκλος του «Survivor» στην Ελλάδα.

Θα επικεντρωθεί περισσότερο στο κομμάτι του reality

Έτσι προσανατολίζεται σε έναν τύπο «All Star» Survivor που θα έχει συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους, όχι απαραίτητα όμως τους πλέον δυνατούς παίκτες. Και μοιραία το πρότζεκτ θα επικεντρωθεί περισσότερο στο κομμάτι του reality και λιγότερο στο αγωνιστικό στοιχείο.

Την ίδια στιγμή, o Ατζούν Ιλίτζαλι υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχει ήδη αρχίσει και δουλεύει το επόμενο πρότζεκτ του για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και αυτό δεν είναι άλλο από το reality «I am celebrity get me out of here» (Είμαι διασημότητα, πάρε με από εδώ). Το reality είχε ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1, όμως οι διαρκείς αναβολές στην υλοποίησή του είχαν αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να χάσει τα δικαιώματα και αυτά να περάσουν στον ΣΚΑΪ.

Ήδη το κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έδωσε την παραγωγή του συγκεκριμένου reality, που θα γυριστεί σε χώρα της Αφρικής, στον Ατζούν και το στήσιμό του θα ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι. Εκεί επικεντρώνεται τώρα ο Τούρκος παραγωγός και θα δώσει αρκετά χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή celebrities πρώτης γραμμής.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time