Η σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, ο «Σασμός», πήρε ήδη το πράσινο φως, ώστε να συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Το «αγκάθι» σε αυτήν την ιστορία, σύμφωνα με πολλούς, είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές να αποχωρούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες σε εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκε τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια: «Εχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Παράλληλα, πληροφορίες του Λοιπόν θέλουν τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Ορφέα Αυγουστίδη να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις σχετικά με τη συμμετοχή τους στο «Νησί 2», το οποίο είναι παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης και θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν. Το «Νησί» έρχεται πλέον με τη συνέχεια του, ως «Μια Νύχτα του Αυγούστου», έχοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά βασίζεται στο επιτυχημένο, ομότιτλο, μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ και θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, την ερχόμενη σεζόν. Η σκηνοθεσία ανήκει στη Ζωή Σγουρού, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όντως Πρωτόπαππα και Αυγουστίδης έχουν δεσμευτεί για τη συμμετοχή τους στην παραπάνω σειρά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύουν να συνδυάσουν και τα γυρίσματα στον Σασμό ώστε να συνεχίσουν την παρουσία τους στην επιτυχημένη σειρά. Έτσι, δεν θα επηρεαστεί η συμμετοχή τους στον Σασμό καθώς θα "γκρουπαριστούν" τα γυρίσματά τους για το "Νησί 2" ώστε να φέρουν σε πέρας και αυτήν τη δουλειά.