Στο επεισόδιο του «Survivor 2024» που προβλήθηκε προχθές οι «Διάσημοι» υπέστησαν ακόμη μία απώλεια. Oι τέσσερις υποψήφιες παίκτριες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι εξής: Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά.
Η Μαρία Αντωνά, αν και εμφανίστηκε ανταγωνιστική και αποφασισμένη να παραμείνει στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Έτσι, ηττήθηκε ύστερα από επτά αναμετρήσεις από τη Μαριλίνα αλλά και από τη συμπαίκτριά της στους «Κόκκινους» Ευγενία Μπόρλα και αποχώρησε από το «Survivor», δηλώνοντας ότι αγωνίστηκε μόλις με το 50% των δυνατοτήτων της, γιατί δεν ήθελε να είναι «φαταούλας».

Survivor: «Πράσινο φως» για νέα σεζόν

Όσον αφορά το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης, θα παραμείνει στο πρόγραμμα του Σκάι και την επόμενη σεζόν.

Σε επικοινωνία που υπήρξε πρόσφατα μεταξύ της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου και του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι αποφασίστηκε η παραγωγή ενός ακόμη κύκλου του ριάλιτι από τον Ιανουάριο του 2025. Και πάλι στην κλασική του μορφή με «Διάσημους» και «Μαχητές».

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στους νέους «Κόκκινους», θα γίνει προσπάθεια να μην πάρει μέρος κανένας παίκτης από προηγούμενους κύκλους ώστε να δοθεί στο κοινό η αίσθηση της ανανέωσης του «Survivor».