Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της "Μάγισσας".

Μια "βόμβα" θα σκάσει στις δύο οικογένειες της Μάνης αλλά θα έχει αντίκτυπο κυρίως στην Θεοφανώ, καθώς η Κυπριανή είναι... μάγισσα.

Μάλιστα από την πρώτη επαφή μεταξύ τους, η Θεοφανώ είχε νιώσει τρόμο και μόνο από το βλέμμα της, παρόλο που δεν την γνώριζε.

Ωστόσο ήταν αρκετό ώστε το ένστικτο της να λειτουργήσει.

Δείτε επίσης: Τάσος Νούσιας: Η σκηνή της "Μάγισσας" που κράτησε 10 ώρες στους 42 βαθμούς και ο τρόπος που τον βοήθησε ο πρωταθλητισμός

Το παρελθόν με την Αναχίτ

Η Αναχίτ, που προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί της, την Θεοφανώ, κυριεύοντάς την με το πνεύμα της, γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η Κυπριανή.

Το παρελθόν τους είναι κοινό, καθώς η Αναχίτ είχε παράνομο δεσμό με τον Θράσο, τον άντρα της Κυπριανής και πατέρα του Σπήλιου, και αυτό είχε ως κατάληξη να την κάψουν ζωντανή, ως μάγισσα.

Στο βασανιστήριο αυτό είχε λάβει μέρος μάλιστα και ο Μιχαήλ με τον πατέρα του.

Η Κυπριανή γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Αναχίτ, που προήλθε από τον παράνομο δεσμό της με τον Θράσο, όμως δεν γνώριζε για την τύχη του παιδιού, μέχρι που έμαθε για την Θεοφανώ. Έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να την βγάλει από τη μέση. Μάλιστα προσπαθεί να πείσει τους Λασκαραίους να έχει την ίδια κατάληξη με την μητέρα της.

Δείτε ακόμη: "Η Μάγισσα": Η Θεοφανώ έτοιμη να πάρει εκδίκηση

Η κακιά μάγισσα, Κυπριανή, καταφέρνει να τους μαγέψει με το διαπεραστικό της βλέμμα και να τους κάνει να την υπακούσουν. Καταφέρνει μέχρι και τον Σπήλιο να στρέψει εναντίον της γυναίκας του, Γερακίνας.

Η Θεοφανώ, έχοντας στοιχεία που δείχνουν πως η Κυπριανή έπαιξε ρόλο στον φρικτό θάνατο της μητέρας της, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Το καλό με το κακό θα έρθουν σε σύγκρουση και θα δούμε την Κυπριανή να αλλάζει μορφή, με το βλέμμα της να γίνεται σκοτεινό, σε αντίθεση με την Θεοφανώ.

Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγική κατάληξη για μια από τις δύο...

Δείτε επίσης: "Η Μάγισσα": Ο Αντρέι αποκαλύπτει πως ο Μιχαήλ σκότωσε τον πατέρα του