Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της "Μάγισσας" του ΑΝΤ1.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την προσπάθεια του Αντρέι να πάρει την αρχηγία στον πύργο των Λασκαραίων, η οποία κανονικά του ανήκει, αφού είναι ο πρωτότοκος του Τζανέτου Λάσκαρη. Η επιθυμία του οφείλεται στο γεγονός πως ο Μάρκος κρατάει τη Θεοφανώ με το μωρό του δίπλα του εξαναγκαστικά και θέλει να τη σώσει από αυτήν τη μοίρα.

Θέλει να διεκδικήσει το χρίσμα ώστε να καταφέρει να την παντρευτεί και να της δώσει το μέλλον που της αξίζει.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα - επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος και η Θεοφανώ με το μωρό επιστρέφουν στον πύργο



Αφού βρίσκεται στη σπηλιά του Τζανέτου, έχοντας βρει καταφύγιο μαζί με τον Μπακού, ετοιμάζει προσεκτικά τα σχέδιά του ώστε να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του έστω και μετά θάνατον.

Έτσι προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους της περιοχής και τους συστήνεται για να μπορέσει να ζητήσει τη βοήθειά τους για να πάρει τα αξιώματα που του αναλογούν.

Ένας από αυτούς που θα τον βοηθήσουν θα είναι ο Δραγουμάνος. Κι αυτό γιατί θέλει να εκδικηθεί τους Λασκαραίους γι' αυτό που έκαναν στην κόρη του.

Δείτε ακόμη: Η Μάγισσα - επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ γεννάει κορίτσι

Η Κερασίνα, που είχε παντρευτεί τον Τζανή, έμαθε για την παράνομη σχέση που είχε ο άνδρας της με τη Μεταξία και τους ξεμπρόστιασε μέσα στον πύργο των Λασκαραίων μπροστά σε όλη την οικογένεια.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας από τον Αντρέι, ο Μάρκος άφησε την Κερασίνα να γυρίσει στον πύργο του πατέρα της, αφού και η ίδια δεν επιθυμούσε πια να είναι παντρεμένη με τον άπιστο Τζανή.

Ο Δραγουμάνος, λοιπόν, με όλη τη συμπάθεια που έχει στον Αντρέι, επειδή βοήθησε την κόρη του, του προσφέρει καταφύγιο μαζί με τον Μπακού και τον βοηθάει στα σχέδιά του, ώστε να πάρει κι εκείνος τη δικαίωσή του.

Δείτε επίσης: "Η Μάγισσα" - επόμενα επεισόδια: Οι τύψεις πνίγουν τη Δαμιανή και αυτοκτονεί...