Αλλάζει ριζικά το πρόγραµµα του Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς οι περισσότερες σειρές του φετινού προγράµµατος ρίχνουν αυλαία το φετινό καλοκαίρι.

Ο «Σασµός» γράφει οριστικά τον επίλογό του, το «Προξενιό της Ιουλίας» ρίχνει αυλαία όπως και ο «Παράδεισος των κυριών».

Αντίθετα συνεχίζεται για 12η σεζόν το «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» µε αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ της κωµωδίας.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει το “Secret Song” με τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Οι νέες σειρές του ALPHA

∆ύο δραµατικές και µια κωµωδία εντάσσονται στο πρόγραµµα του καναλιού από το φθινόπωρο.

Η πρώτη σειρά θα είναι και πάλι βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Ο Alpha σε παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη θα µεταφέρει στη µικρή οθόνη το µυθιστόρηµα «Η εξοµολόγηση». Πρόκειται για σειρά εποχής και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσει η Μαρία Τζοµπανάκη.

Η δεύτερη σειρά θα είναι η ελληνική εκδοχή της επιτυχίας της Marvel «Punisher», που στην ελληνική µυθοπλασία θα έρθει ως «Τιµωρός». Κοντά στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο «Μαθιός» του «Σασµού», ∆ηµήτρης Λάλος, ενώ πρόταση έχει δεχθεί και ο Νίκος Ψαρράς.

Δείτε ακόμη: ∆ηµήτρης Λάλος: Πεζοναύτης "Τιµωρός" ο Μαθιός του "Σασµού" σε νέα σειρά του ALPHA

Η ελληνική εκδοχή του νοτιοκορεάτικου «Mother» έρχεται µε πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου. Το είχαµε δει παλαιότερα στην ελληνική τηλεόραση στην τουρκική εκδοχή του µε τον τίτλο «Anne». Η µίνι σειρά οκτώ επεισοδίων σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου βασίζεται στην ιστορία µιας δασκάλας δηµοτικού η οποία, όταν αντιλαµβάνεται πως µια µαθήτρια της είναι θύµα κακοποίησης στην οικογένειά της, αποφασίζει να την απαγάγει και να ζήσουν µαζί. Η ελληνική εκδοχή της σειράς θα έχει τίτλο «Να µε λες µαµά», ενώ για τη συµµετοχή τους συµφώνησαν η Ελένη Κοκκίδου και η Φιλαρέτη Κοµνηνού.

Στον Alpha θα προβληθεί και η νέα κωµωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Το µυστικό της Τζέλας ∆ελαφράγκα», που θα είναι µια παρωδία των ελληνικών δραµατικών σειρών.

Δηµοφιλή ονόµατα θα πάρουν µέρος, µεταξύ των οποίων η Καίτη Κωνσταντίνου, η Μαρία Λεκάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Χρύσα Ρώπα και ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά στον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού» µε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, υπάρχει πρόθεση υλοποίησής του αλλά ακόµη δεν υπάρχει οριστική απόφαση λόγω αντικειµενικών δυσκολιών σε επίπεδο παραγωγής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/3/2024