Με τιμές μειωμένες κατά 1-2 ευρώ και συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας αναμένει η Βαρβάκειος τους καταναλωτές. Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος, διευκρίνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί, ενώ δεσμεύτηκε ότι υπάρχει επάρκεια και ότι οι τιμές στα θαλασσινά δεν θα αλλάξουν.

Στα 8-9 ευρώ, από 10-11 ευρώ που ήταν πέρυσι, τιμάται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος), τα 12 ευρώ αγγίζει η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ, περίπου δύο ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή, και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98, είναι φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsfcs0d1gl5)

«Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος», τόνισε ο Βασίλης Σίμος και υπενθύμισε ότι η Βαρβάκειος πωλεί και ηλεκτρονικά.

Διαβάστε ακόμα: ΕΦΕΤ: Οδηγίες για την προμήθεια και τη συντήρηση των προϊόντων στο σαρακοστιανό τραπέζι - Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Αναμέναμε να έρθει ο υπουργός Ανάπτυξης για να φτιάξουμε το ''καλάθι'', αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς.

Πηγή: ΕΡΤ