Στις ΗΠΑ μετέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοινώθηκε δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου ο λόγος για το ταξίδι του πρωθυπουργού δεν είναι είναι κάποια σύνοδος κορυφής ή συνάντηση με πολιτικά πρόσωπα, αλλά η εγκατάσταση της μικρότερης κόρης του, Δάφνης, στις ΗΠΑ όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει τις σπουδές της.
4847964
Το parapolitika.gr είχε αποκαλύψει ότι η μικρή κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη θα φοιτήσει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, το YaleΤο πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Κονέκτικατ, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σπουδές της θα είναι σε θεωρητικό αντικείμενο.
DAFNH
Ο πρωθυπουργός δεν έχει κρύψει ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του είναι είναι τα τρία του παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, την 24χρονη Σοφία, τον 23χρονο Κωνσταντίνο και τον βενιαμίν της οικογένειας, τη 18χρονη Δάφνη.

Η 18χρονη Δάφνη παρέλαβε τον περασμένο Ιούλιο το απολυτήριό της από το Κολλέγιο Αθηνών, σε μια συγκινητική τελετή, φωτογραφίες από την οποία ανέβασαν στο Instagram γεμάτοι υπερηφάνεια οι γονείς της.
5279822

Έχουμε δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πολλές κοινές εμφανίσεις με τον βενιαμίν της οικογένειας, από την επίσκεψη σε φαρμακείο για την προμήθεια self test, μέχρι και εικόνες από κοινά τους γεύματα, ενώ η Δάφνη δεν χάνει ευκαιρία να κάνει εκπλήξεις στον πατέρα της, ετοιμάζοντάς του πρωινό για τη γιορτή του ή φέρνοντάς του τούρτες στα γενέθλιά του