Σκληρή απάντηση έδωσε η Εύα Καϊλή, με αφορμή τις αναφορές του Βασίλη Κεγκέρογλου στις Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής για τις συνδρομές των ευρωβουλευτών στο κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωβουλευτής, μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μπήκαν στο στόχαστρο του κ. Κεγκέρογλου ο οποίος τους κατηγόρησε ότι δεν πληρώνουν την εισφορά στο κόμμα από τον μισθό τους.

Η αιχμηρή απάντηση της Καϊλη

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει πως όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως οι ευρωβουλευτές υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσεις τους στο κόμμα, καλύπτοντας δαπάνες λειτουργίας στα πλαίσια της νομιμότητας σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Κάποιοι, όπως αναφέρει, προτιμούν μετρητά χωρίς αποδείξεις, ενώ καλύπτουν τις ευθύνες εκείνων που βύθισαν το κόμμα στα χρέη.

Υπενθυμίζει δε πως από το 2014 έχει ζητήσει να ενημερωθούν για τον λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη.

«Το μόνο χρέος που έχουμε στην παράταξη είναι η ενότητα», τονίζει με νόημα η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, η οποία παραθέτει δημοσίευμα του 2020 σύμφωνα με το οποίο «αδιάφθοροι» της ΕΕ κρίνουν ότι είναι παράνομο να δίνουν οι ευρωβουλευτές μέρος του μισθού τους στα κόμματα.