Tις θερμές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προσωπικά στον Σπήλιο Λιβανό στην εκδήλωση για την παρουσίαση των 21 αρδευτικών έργων που θα γίνουν μέσω ΣΔΙΤ , σχολίασε η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το big mouth, ο πρωθυπουργός στην ομιλία του έκανε δύο φορές ονομαστική αναφορά στον υπουργό, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα, ενώ την Τρίτη μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης για νέους αγρότες και συνεταιρισμούς, όσο και για το αρδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου.

Σύμφωνα με την στήλη, ο πρωθυπουργός συνδέεται με προσωπική φιλία πολλών ετών με τον ΥπΑΑΤ, αλλά σε όσους τον γνωρίζουν, είναι προφανές ότι ποτέ ο Μητσοτάκης δεν συνδέει την πολιτική με τις προσωπικές σχέσεις. Αυτό που «ζύγισε» είναι ότι η υλοποίηση του προγράμματος «Ύδωρ 2.0», μέσω του οποίου θα αρδευτούν περισσότερα από 1,3 εκατ. στρέμματα θα αλλάξει τον παραγωγικό χάρτη της χώρας και τη ζωή των αγροτών.


Τι γράφει το big mouth

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές έδωσε συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο πρόεδρος Κυριάκος στην εκδήλωση για την παρουσίαση των 21 αρδευτικών έργων, που θα γίνουν μέσω ΣΔΙΤ και θα μοχλεύσουν περίπου 4,5 δισ. Ευρώ.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης έκανε δύο φορές ονομαστική αναφορά στον υπουργό Σπήλιο αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. Είναι αλήθεια ότι ο πρωθυπουργός συνδέεται με προσωπική φιλία πολλών ετών με τον ΥπΑΑΤ, αλλά σε όσους τον γνωρίζουν, είναι προφανές ότι ποτέ ο Μητσοτάκης δεν συνδέει την πολιτική με τις προσωπικές σχέσεις.

Αυτό που «ζύγισε» είναι ότι η υλοποίηση του προγράμματος «Ύδωρ 2.0», μέσω του οποίου θα αρδευτούν περισσότερα από 1,3 εκατ. στρέμματα θα αλλάξει τον παραγωγικό χάρτη της χώρας και τη ζωή των αγροτών. Χθες, μάλιστα, έσπευσε, όπως μαθαίνουμε, να μοιραστεί τη χαρά αυτή με τους γαλάζιους βουλευτές στη συνεδρίαση της Κ.Ο, όπου μίλησε με πολύ θερμά λόγια και για τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης για νέους αγρότες και συνεταιρισμούς όσο και για το αρδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου.