Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις στο twitter με τις οποίες είτε αυτοθαυμάζεται για το πόσο καλός ευρωβουλευτής είναι, είτε ξιφουλκεί κατά της κυβέρνησης. Για αυτό και προκάλεσε αρκετή αίσθηση στους παροικούντες τον ΣΥΡΙΖΑ η κίνησή του, έστω και φωτογραφικά, να στηλιτεύσει το άρθρο του Θανάση Καρτερού στην «Αυγή» με το οποίο εξύβριζε τον πρωθυπουργό, αλλά και τον Παύλο Πολάκη που σε όλο το φάσμα της πολιτικής του δραστηριότητας ακολουθεί τη λογική των ύβρεων και των ακραίων συμπεριφορών.

Με το δικό του, λοιπόν, περιφραστικό - «παπαδημούλειο»- τρόπο υποστήριξε πως η εξαχρείωση της πολιτικής αντιπαράθεσης δεν είναι το γήπεδο της αριστεράς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Η εντολή μας από τον κόσμο του @syriza_gr είναι να τους ''ρίξουμε''. Με δυναμική αντιπολίτευση, πρόγραμμα 4ετίας, συσπείρωση και ενωτικό αγώνα. Η εξαχρείωση της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι το γήπεδο που ευνοεί την #ΝΔ κ τον #Μητσοτακη. Όχι την χώρα, την δημοκρατία κ την Αριστερά».