Την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την επίμαχη συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Καθημερινή σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως γράφει η στήλη το περιεχόμενο της συνέντευξης του πρώην υπουργού Οικονομικών απηχεί τις απόψεις της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Τσίπρας βγήκε στα κεραμίδια και άρχισε να ζητά άμεσα επανόρθωση από τον Τσακαλώτο.

Παράλληλα η στήλη σχολιάζει ότι κανείς δεν πιστεύει την επανόρθωση του πρώην «τσάρου» της Οικονομίας, αντίθετα όλοι έμειναν στην αρχική αναφορά, που είναι εκείνη που απηχεί και την πραγματικότητα. «Μάλιστα όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες του παρασκηνίου, εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα ξεσπάσει κύμα, αντίστοιχων δημόσιων παρεμβάσεων, αφού πλέον οι σοβαροί της Κουμουνδούρου, αντιλαμβάνονται ότι με τον Αλέξη, δεν υπάρχει καμία σχεδόν πιθανότητα να κερδηθούν εκλογές», σημειώνει επίσης το big mouth. 

Αναλυτικά τι αναφέρει η στήλη

Εικόνες κανονικής αποσύνθεσης καταγράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον κανείς, ούτε ο Πολάκης, δεν υπολογίζουν τον πρόεδρο Τσίπρα. Τα όσα υποστήριξε ο Τσακαλώτος, μόνο τυχαία δεν ήταν. Απεναντίας για τους γνωρίζοντες (και δεν είναι λίγοι) το περιεχόμενο της συνέντευξης του πρώην υπουργού Οικονομικών στην «Καθημερινή» απηχεί τις απόψεις της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι με τους Καλογήρου, Τζανακόπουλο και Καρτερό, δεν μπορεί να πάει κανείς μακριά. Παρόλα αυτά, ο Τσίπρας βγήκε στα κεραμίδια και άρχισε να ζητά άμεσα επανόρθωση από τον Τσακαλώτο. Κάπως έτσι υπήρξε η διορθωτική (χθες) δήλωση από τον πρώην «τσάρο», χωρίς ωστόσο κανείς να πιστεύει την επανόρθωση. Όλοι έμειναν στην αρχική αναφορά, που είναι εκείνη που απηχεί και την πραγματικότητα. Μάλιστα όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες του παρασκηνίου, εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα ξεσπάσει κύμα, αντίστοιχων δημόσιων παρεμβάσεων, αφού πλέον οι σοβαροί της Κουμουνδούρου, αντιλαμβάνονται ότι με τον Αλέξη, δεν υπάρχει καμία σχεδόν πιθανότητα να κερδηθούν εκλογές.