Άρωμα γυναίκας αναμένεται να έχει στον ΣΥΡΙΖΑ η εκλογική μάχη στην περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθήνας, καθώς, εκτός από τη βουλευτή του κόμματος Χαρά Καφαντάρη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί προσανατολίζονται να πολιτευτούν ακόμα δύο κυρίες της Αριστεράς με ισχυρή απήχηση στον κομματικό μηχανισμό.

Σίγουρα η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ εσχάτως στη λίστα των ονομάτων φιγουράρει και αυτό της Έφης Αχτσιόγλου. Η τελευταία ακουγόταν και για την Α’ Αθήνας σε περίπτωση που ο σύντροφός της, Δημήτρης Τζανακόπουλος, «μετακινηθεί» από την πρωτεύουσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Σίγουρα η Έφη Αχτσιόγλου, αν προτιμήσει τον Δυτικό Τομέα, δεν είναι επειδή κάποτε ο άντρας της και γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε μείνει σε κάποια φτωχογειτονιά του Αιγάλεω, κατά δήλωσή του. Αλλά γιατί πιστεύει πως μπορεί να εκλεγεί με άνεση και να βγει μάλιστα πρώτη. Διότι ποντάρει στο γεγονός πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: οι Γιάννης Δραγασάκης και Δημήτρης Βίτσας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά » στις 12/3