Tην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη καλωσόρισε στον Λευκό Οίκο η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, στην ομιλία της στη δεξίωση  για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, που παρατέθηκε προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού. 

Σημειώνεται ότι εκτός από τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, το «παρών» στο επίσημο δείπνο έδωσαν επίσης οι κόρες του κ. Μητσοτάκη Σοφία και Δάφνη.
kores_mitsotaki_2

«Επιτέλους καλωσήρθατε στον εορτασμό των 200 ετών και στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο κυβερνήσεων μας. Είναι εκπληκτικό που βλέπω πολλού φίλους εδώ», είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.
kores_mitsotakis_3

Και συνέχισε: «Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ πολλές φορές την Ελλάδα. Είναι χαρά μου που επιστρέφω αυτή τη φιλοξενία σε εσάς. Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του. Τη Σοφία, τη Δάφνη… Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία της η Τζιλ Μπάιντεν.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης μάλιστα το ζεύγος Μπάιντεν πλησίασαν τις δύο κόρες του κ. Μητσοτάκη και συζήτησαν για αρκετή ώρα.