Από ότι φαίνεται «δεν ιδρώνει το αυτί» του Παύλου Πολάκη, καθώς την ώρα που έχει προκαλέσει κύμα πολιτικών αντιδράσεων τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα παραληρηματική και πρωτοφανή ανάρτησή στο Facebook, με την οποία στοχοποιεί απροκάλυπτα και εξαπολύει απειλές εναντίον 33 δικαστικών, δημοσιογράφων, τραπαζιτών και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ο βουλευτής Χανίων απολαμβάνει τη βόλτα του στα Σφακιά.

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη σκληρή του αντίδραση, δείχνει στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης την πόρτα εξόδου, ο «αψύς» Σφακιανός ανέβασε στο Facebook μία δεύτερη ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με 11 φωτογραφίες του από τα Σφακιά, σε μία εκ των οποίων εικονίζεται να βγάζει selfie αγκαλιά με τη σύζυγό του Δώρα, κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού πάνω από μια παραλία.

«Βόλτα στα Σφακια σήμερα,στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρο αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριο της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου.

Ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης υπαινίσσεται ότι δεν του φέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι λεβέντες άνθρωποι και του περιορίζουν τους ορίζοντες.