Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραµανλής ήταν πάντα πολύ αγαπητός στους στενούς του συνεργάτες, τους οποίους φρόντιζε και είχε άψογες προσωπικές σχέσεις µαζί τους.

Το απέδειξε και στην περίπτωση της απόφασής του να µην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, καθώς, όπως µαθαίνουµε, τακτοποίησε µια σειρά από ανθρώπους του που όλα τα προηγούµενα χρόνια εργάζονταν γι’ αυτόν στο γραφείο του τόσο στη Βουλή ως πρώην πρωθυπουργού όσο και στο προσωπικό του στην οδό Παναγή Κυριακού.

Ετσι, τώρα που ως πρώην πρωθυπουργός, αλλά όχι εν ενεργεία βουλευτής, θα συνεχίσει να έχει ένα σχετικά µικρότερο γραφείο στη Βουλή, θα εξακολουθούν να απασχολούνται εκεί κάποιοι από τους συνεργάτες του, ενώ ενδεχοµένως να απορροφηθούν και σε κάποια άλλη υπηρεσία της Βουλής.

Το ίδιο µερίµνησε και για το σύνολο των ανθρώπων του. Ολοι, φυσικά, µιλούν µε τα καλύτερα λόγια για το ενδιαφέρον του και µένει να φανεί πόσο θα χρησιµοποιεί το νέο του γραφείο στη Βουλή, καθώς σε αυτό που ακόµη διατηρεί δεν ήταν και πολύ συχνός επισκέπτης.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4 Μαρτίου