Το ρητό «ενός κακού μυρία έπονται» επιβεβαιώνει η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αναθέσει την επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου στον Νίκο Μαραντζίδη. Πρόκειται για έναν δημοσκόπο, που εκτός από τα διαδοχικά άρθρα που έχει γράψει στην «Καθημερινή» κατά του Μητσοτάκη, εσχάτως έγγραψε ένα πόνημα με το οποίο παρουσιάζει σχεδόν πολιτικά άχρηστο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε για επικοινωνιακό «στρατηγό» έναν άνθρωπο που θεωρεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως για να πάρει τα πάνω του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παραιτηθεί ο ίδιος ο αρχηγός του.

Διαβάσετε ΕΔΩ όλο το άρθρο του Μαραντζίδη που φιλοξενήθηκε στην «Καθημερινή» την επομένη του εκλογικού «Βατερλό» για τον Τσίπρα

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Το ρητό «ενός κακού μυρία έπονται» επιβεβαιώνει η πρόθεση του προέδρου Τσίπρα να αναθέσει την επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της δεύτερης κάλπης του Ιουνίου στον δημοσκόπο Νίκο Μαραντζίδη. Έναν τύπο που, εκτός από τα διαδοχικά άρθρα που έχει γράψει στην «Καθημερινή» κατά του Μητσοτάκη, εσχάτως έγγραψε ένα πόνημα, και πάλι στη «ναυαρχίδα» του Αλαφούζου, με το οποίο παρουσιάζει σχεδόν πολιτικά άχρηστο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι θέλετε μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο του Μαραντζίδη, που φιλοξενήθηκε στην «Καθημερινή» την επομένη του εκλογικού «Βατερλό» για τον Τσίπρα, ΕΔΩ. Θα σας δώσω όμως μια μικρή γεύση από τα όσα έγραφε ο «στρατηγός» των επόμενων εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. «Στο επίπεδο των προσώπων, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε υπερβολικά όμοιος με αυτόν που είχε χάσει τις εκλογές του 2019. Ο Αλέξης Τσίπρας επέδειξε υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και στα αναμφισβήτητα χαρίσματά του. Το χθεσινό αποτέλεσμα απέδειξε πως υπερεκτίμησε τις δικές του δυνάμεις και υποτίμησε τις αδυναμίες του», έγραφε ο Μαραντζίδης για τον Τσίπρα και πρόσθετε σε άλλο σημείο του άρθρου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη ανανέωσης της ηγεσίας του, όχι αύριο, αλλά σχετικά σύντομα. Εξάλλου, διαθέτει φρέσκα και χαρισματικά άτομα, που μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Και αυτά τα άτομα είναι ελπίδα για την κοινωνία πρωτίστως, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ απλώς». Αν και πάλι δεν το καταλάβατε, ο πρόεδρος Αλέξης επέλεξε για επικοινωνιακό «στρατηγό» έναν τύπο που θεωρεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως για να πάρει τα πάνω του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παραιτηθεί ο ίδιος ο Τσίπρας.