Για τις σκέψεις που κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε σχέση με τον πρώην γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο μετά τις διαρροές της Κουμουνδούρου που του «χρεώνουν» την αποκάλυψη για την offshore του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφε χθες η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Μάλιστα, στη στήλη γινόταν λόγος μέχρι και για απόφαση διαχειριστικού ελέγχου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε και η απάντηση δια στόματος του Γεωργόπουλου ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πότε και γιατί μπήκε το δάνειο από την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στην απόφαση του να καταφύγει σε ένδικα μέσα κατά του πρώην διευθυντή του κόμματος, για όλα όσα ψευδή και δυσφημιστικά διατύπωσε. Όπως αναφέρει το Big Mouth, δεν αποκλείεται το ξετύλιγμα του συγκεκριμένου κουβαριού να αποτελέσει την αρχή του τέλους και για τα media του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ: Διαχειριστικός έλεγχος στην Κουμουνδούρου: Αποφασισμένος να ρίξει φως στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης


Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Υποθέτω ότι θυμάστε όσα σας έγραφα στη χθεσινή έκδοση της στήλης για τις σκέψεις που κάνει ο πρόεδρος Κασσελάκης σε σχέση με τον πρώην γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο. Πριν καλά-καλά προλάβει ν’ ανέβει η στήλη, στην οποία γινόταν λόγος μέχρι και για απόφαση διαχειριστικού ελέγχου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε το δημόσιο ξεκατίνιασμα. Το τι είδαν τα μάτια μας δεν περιγράφεται σ’ ένα σχόλιο. Ωστόσο, επιλέγω να μείνω στην απόφαση του προέδρου Stefanos να καταφύγει σε ένδικα μέσα κατά του πρώην διευθυντή του κόμματος, Θύμιου Γεωργόπουλου, για όλα όσα ψευδή και δυσφημιστικά διατύπωσε. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι παραπάνω επί του θέματος, δεν αποκλείω το ξετύλιγμα του συγκεκριμένου κουβαριού να αποτελέσει την αρχή του τέλους και για τα media του ΣΥΡΙΖΑ.