Στη Βουλή διαβιβάζεται από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης η κατάθεση που έδωσε χθες ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή.

Η κατάθεση του κ.Πικραμμένου διαβιβάζεται από τον κ.Ζαχαρή αμελλητί στη Βουλή καθώς, κατά πληροφορίες, προσδιορίζεται σε αυτήν πολιτικό πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα για την υπόθεση της Νοβάρτις , την χρονική περίοδο που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Η κατάθεση του κ.Πικραμμένου θα συσχετιστεί με τη δικογραφία που σχηματίζεται από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, τα μέλη της οποίας διερενυνύν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ.Πικραμμένος είχε αρχικά συμπεριληφθεί στον κατάλογο των δέκα πολιτικών προσώπων όταν η δικογραφία για τηΝοβάρτις διαβιβάστηκε την πρώτη φορά στη Βουλή. Ωστόσο, όπως και για έξι ακόμα πολιτικούς η υπόθεση για τον κ.Πικραμμένο αρχειοθετήθηκε με διάταξη της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη , καθώς δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη για αξιόποινη πράξη.