Αντιδράσεις από όλο τον πολιτικό χώρο έχουν ξεσπάσει έπειτα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για το παρακράτος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ενώ σστο φως έρχονται οι απίστευτοι διάλογοι κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοικτά εντολές από την Ελενα Τζούλη, (σύζυγο του Πάνου Καμμένου) προκειμένου να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος καθώς και οι διαταγές της «να κινηθούν άμεσα», η παραδοχή της φυσικής παρακολούθησης του εκδότη των «Π».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης προχωρά σε μία… αναδρομή σχετικά το παρακράτος που δρούσε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ «θυμίζοντας» τις καταγγελίες για τον Ρασπούτιν της Δικαιοσύνης.

Ίσως τώρα που μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά το φως της δημοσιότητας βλέπουν μέχρι και διάλογοι με… εντολές για συλλήψεις και παρακολουθήσεις ίσως να έρθουν και απαντήσεις από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ελπίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

«Πρώτα είχαμε τις καταγγελίες δικαστικών λειτουργών για τον «Ρασπούτιν». Από σήμερα έχουμε και διαλόγους που παραπέμπουν σε παρακράτος. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξηγήσεις και από τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε όλους αυτούς για συνεργάτες του» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής καμία ουσιαστική απάντηση δεν έχει δοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η Κουμονδούρου από την πλευρά της προχώρησε σε μία ανακοίνωση σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η οποία όμως δεν αναφέρθηκε ούτε στιγμή τα έργα και τις δράσεις του κου Καμμένου και της συζύγου του Έλενας Τζούλη, αλλά κατάφερε να αφήσει εκτεθειμένο τον κ. Τσίπρα, αφού αφήνει να εννοηθεί πως ήξερε τα πάντα αλλά δεν έκανε τίποτα. Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Σκουρλέτης σε τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν αδύνατον να καταφέρει να δώσει πειστικές απαντήσεις θυμίζοντας περισσότερο «θέατρο παραλόγου» παρά οτιδήποτε άλλο…