Από στιγμή σε στιγμή ξεκινάει τις εργασίες της, η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής όπου θα διερευνηθούν το επόμενο δίμηνο οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών του 2015- 2016.

Με την εξέταση του Κυριάκου Τόμπρα θα συνεχιστεί η σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, έφερε σε επαφή τον Χρήστο Καλογρίτσα με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην πλειοψηφία της επιτροπής, ο μάρτυρας ανέφερε ότι το καλοκαίρι του 2016 οι Χούρι της κατασκευαστικής εταιρείας CCC εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό και απόκτηση καναλιού, ενώ έκπληξη προκάλεσε η μαρτυρία του Κ. Τόμπρα όταν ρωτήθηκε από τα μέλη της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Σταύρο Κελέτση : ποιοι είναι οι White House και White Porscha απάντησε ότι κινδυνεύει με τη ζωή του: "Δεν είδατε τι έπαθε ο Καραϊβάζ;". Φέρεται επίσης να αρνήθηκε να πει ονόματα, ωστόσο, ανέφερε ότι ο "Λευκός Οίκος" είναι το Μέγαρο Μαξίμου.