Στη γιορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Αγίου Αρτεμίου παρέστη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε και συνεργασία με τον υφυπουργό Παιδείας Καθηγητή Άγγελο Συρίγο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο υφυπουργός, εκπροσωπώντας το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του επίσημου εορτασμού της «Ημέρας Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Στιγμιοτυπο_οθονης__70_

Ακολούθως, ο κ. Χαρδαλιάς παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων του Εκθεσιακού Χώρου της Συλλογής Ιστορικών Κειμηλίων Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και περιηγήθηκε.

Την Τρίτη εξάλλου, ο Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του πρώτου στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα και ανάπτυξη δράσεων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, παρουσία επιτελών του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ και του Ταμείου Εθνικής Αμύνης (ΤΕΘΑ), καθώς και του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

1_5