Προεκλογική ομιλία στο Μενίδι έκανε το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, παρουσία πολλών στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος.

Στην ομιλία του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «στις εκλογές του 2022, 2023, όποτε τις κάνουν οι δεξιοί που κυβερνούν σήμερα, το κόμμα μας θα υπερδιπλασιάσει τη δύναμη του και θα γίνει 18% και θα ρωτάνε τους άλλους όχι εμάς, με ποιον θα πάτε».

Ο υποψήφιος για την αρχηγία είπε στη στη συνέχεια πως «αισθάνεται  τεράστια προσβολή, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν εγώ, ένα στέλεχος αυτού του κόμματος που έχει πίσω του κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και ακόμη του Γιώργου Παπανδρέου και του Βαγγέλη Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, που έκανε για την Ελλάδα στα καλά και στα κακά της χρόνια τόσα πράγματα, να το ρωτούν ως ένα στέλεχος μικρού κόμματος «ποιανού θα είστε δεκανίκι».

«Κανενός. Κανενός δε θα είμαστε δεκανίκι. Θα είμαστε μεγάλο κόμμα. Δεν χαρίζουμε την πατρίδα στη Δεξιά στη Νέα Δημοκρατία. Δεν χαρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθαρά πράγματα».
 ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, προκαλώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.