Συνάντηση με το δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, με την παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Μανώλη Χριστοδουλάκη αλλά και την βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών, Τόνια Αντωνίου, αρμόδια για θέματα πολιτικής προστασίας.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο κ.Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι «κεντρικό συμπέρασμα, η προτεραιοποίηση της πρόληψης έναντι της καταστολής», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα μηνύματα «δεν είναι αισιόδοξα» από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου».





H ανάρτησή του 

«Σήμερα το πρωί, μαζί με την βουλευτή μας Τόνια Αντωνίου, αρμόδια για θέματα πολιτικής προστασίας, και τοπικά μας στελέχη, βρεθήκαμε στη Βούλα, μετά την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή το περασμένο Σάββατο.

Ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο για την πορεία και την αντιμετώπιση της φωτιάς, και επισκεφτήκαμε επιτόπου την περιοχή.

Κεντρικό συμπέρασμα, η προτεραιοποίηση της πρόληψης έναντι της καταστολής. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου και τα μηνύματα δεν είναι τα πλέον αισιόδοξα.

Μέλημα όλων, να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, να προστατεύσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το φυσικό μας πλούτο».