Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο για το προσβλητικό σχόλιο του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, που την χαρακτήρισε ως «Πισπιρίγκου» της δημόσιας Παιδείας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βερναρδάκης έκανε αυτό το σχόλιο δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, με τον ίδιο να εννοεί με αυτόν τον παραλληλισμό, πως κ. Κεραμέως «σκοτώνει» τη δημόσια Παιδεία.

Αναλυτικά, η κ. Κεραμέως δήλωσε: «Θλίβομαι πάρα πολύ για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου, θλίβομαι πραγματικά. Ξέρετε η πολιτική κριτική είναι θεμιτή κι είναι επιθυμητή, αλλά αυτό που είδαμε σήμερα, πραγματικά κατά την γνώμη μου, ξεπέρασε κάθε όριο. Μιλάμε για μια πρωτοφανή χυδαιότητα και πραγματικά είναι και εντυπωσιακό ότι δεν ακούσαμε και κουβέντα από τον κ. Αλέξη Τσίπρα».

«Εγώ κάλεσα κι όχι μόνο εγώ, και η παράταξή μας και η κυβέρνηση κάλεσε συνολικά, τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί. Δεν έχω ακούσει κάτι», σημείωσε ακόμη χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Νίκη Κεραμέως στα Παραπολιτικα 90,1: Πρωτοφανής χυδαιότητα από τον κ. Βερναρδάκη

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο για το προσβλητικό σχόλιο του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, που την χαρακτήρισε ως «Πισπιρίγκου» της δημόσιας Παιδείας. #parapolitikagr, #parapolitika901, #kerameos

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022