Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το θάνατο της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά η οποία «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου του 2021, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Για το λόγο αυτό η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη θα πραγματοποιήσει πρωτοβουλίες και δράσεις στη μνήμη της

 Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

 Παράλληλα, εκείνη την εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

 Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου  2022  στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας. Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.

 Τηλέφωνα για ραντεβού:210-3665378

 

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας