Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κος Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Με αφορμή την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου ανέφερε πως «Θέλω να εκφράσω δημόσια τα συλλυπητήρια μου σε όλο τον όμιλο των Παραπολιτικών, σε όλους εσάς τους εργαζόμενους του σταθμού, κυρίως τον Γιάννη Κουρτάκη και ασφαλώς στη σύζυγο του, την αγαπημένη Ανδριάνα και στο παιδί τους. Ήταν πάρα πολύ σοκαριστική για μένα αυτή η είδηση, δεν μπορούσα να την πιστέψω όταν την άκουσα. Είχα μιλήσει λίγες ώρες πριν. Καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι πόσο ασήμαντα είναι όλα αυτά για τα οποία στεναχωριόμαστε κάθε μέρα όταν τελικά όλα είναι τόσο πολύ φευγαλέα. Ο Παναγιώτης ήταν ένα άξιο παιδί, έντιμο παιδί, ένας χαρακτήρας που ό,τι είχε να πει στο έλεγε κατευθείαν και που ασφαλώς θα μας λείψει πάρα πολύ».

Και συμπλήρωσε πως «Τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια, κοντά είκοσι χρόνια... είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Είναι κάτι που μου προκάλεσε σοκ, θλίψη, πένθος, στεναχώρια. Τι να πω αυτά είναι του Θεού».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε επίσης πως «Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν «όν οι Θεοί φιλούσιν αποθνήσκει νέος», αυτόν που αγαπούν οι θεοί πεθαίνει νέος με την έννοια ότι δεν θα γνωρίσει το γήρας, αυτά είναι πράγματα που η ανθρώπινη φύση, οι θνητοί τα χειριζόμαστε από τότε που υπάρχουμε. Έχουν ένα στοιχείο αδικίας προφανώς».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατέληξε λέγοντας πως «Ο Παναγιώτης ήταν ένας εξαιρετικά εργατικός άνθρωπος, δούλευε χωρίς ωράριο. Δεν είχε όρια στην όρεξή του για να εργάζεται και να βγάζει ειδήσεις, να ετοιμάζει τις εφημερίδες και να στήνει τους σταθμούς. Τώρα ετοίμαζε ένα νέο μεγάλο εκδοτικό εγχείρημα, ίσως να βρέθηκε σε πολύ μεγάλη πίεση... Θερμά συλλυπητήρια στα Παραπολιτικά».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη