Σήμερα στην Καλλιθέα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Σμυρλής προσκάλεσαν σε γεύμα, όλους τους διατελέσαντες Γραμματείς και Γενικούς Διευθυντές του κόμματος.

Το παρών έδωσαν ο πρ. πρόεδρος της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος αλλά και οι Αντώνης Σγαρδέλης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Λευτέρης Ζαγορίτης, Μενέλαος Δασκαλάκης, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Γιώργος Στεργίου.

Το μενού όπως ήταν αναμενόμενο λόγω Μεγάλης Εβδομάδας ήταν νηστίσιμο, ενώ το βασικό θέμα του τραπεζιού να είναι η συστράτευση για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ένα στιγμιότυπο από την συνάντηση ανέβασε στα social media του ο Παύλος Μαρινάκης: