Πολιτικός σεισμός έχει προκληθεί μετά την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίηση από το 2020.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, Άννα Καραμανλή, μίλησε για το θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέροντας:

«Είναι μια πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση για την οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ωστόσο είναι ντροπή η πολιτική εργαλειοποίηση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος και μάλιστα από τον ίδιο τον εμπλεκόμενο».

«Προφανώς τα έχουν χαμένα. Ο κ. Γεωργούλης λέει ότι παραιτείται, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι τον απέπεμψε. Πρέπει να μας πουν τι από τα δύο ισχύει», τόνισε επίσης η βουλευτής.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Στέλιου Κούλογλου η βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι «προφανώς πρόκειται για ένα θέμα γνωστό στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κούλογλου είπε ότι ο κ.Γεωργούλης κλήθηκε από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το λέμε εμείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν προκύπτει κάποιο θέμα για στέλεχος της ΝΔ το κάνει σημαία και στοχοποιεί όλα τα στελέχη της ΝΔ», φέρνοντας σαν παράδειγμα τις υποθέσεις Λιγνάδη και του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. «Αυτή είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το απόσπασμα 

Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Από την παρουσία μου στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Δημοσιεύτηκε από Anna Karamanli στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023