Καλεσμένος στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κώστας Σκανδαλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο οποίος σχολίασε το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης ενώ μίλησε και για το στόχο του κόμματος στις δεύτερες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι υπάρχουν δύο πράγματα που έχουν σημασία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τα ανέλυσε λέγοντας: «Εμφανίστηκε η εκλογή μίας κοινοβουλευτικής ομάδας βαθιάς ανανεωμένης πράγμα που σημαίνει ότι το κόμμα έχει ρίζες κι αντοχή και δεύτερον εμφανίζεται αυτή την στιγμή η δυνατότητα να αναχθεί σε αξιόπιστη προοδευτική εναλλακτική πρόταση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λαός αποφάσισε να έχει την εξουσία ο κ. Μητσοτάκης κι εμείς να έχουμε τον ρόλο της πραγματικής δομικής αντιπολίτευσης, η οποία θα μας πάει στο επόμενο άλμα».

Επίσης ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα πήγε το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα παρακάτω και είπε χαρακτηριστικά «το ΠΑΣΟΚ έχει βαριά φανέλα».

Κλείνοντας ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε: «Σημασία έχει ότι ο κόσμος αποφάσισε κατόπιν σύγκρισης των δύο τετραετιών του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και σε αυτή την σύγκριση έδωσε την ψήφο της στην Ν.Δ. Το μοντέλο διακυβέρνησης που άσκησε η Ν.Δ. είναι αδιέξοδο και θα φανεί τους επόμενους μήνες και χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται με σοβαρές πιθανότητες να είναι ο αξιόπιστος πόλος της αντιπολίτευσης και να διεκδικήσει την εξουσία».