________________4_
Πολιτική

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης στο TikTok: Οι ρακές και τα «διπλωματικά επεισόδια» με τα λουλούδια και τη Μαρέβα (Βίντεο)

Νέα παρασκήνια από μια τυπική προεκλογική περιοδεία στην Κρήτη

Νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης με backstage της προεκλογικής του εκστρατείας Ούτε από αυτό έλειψε το χιούμορ.

Σε χαλαρή διάθεση, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται ότι μία από τις προκλήσεις, όταν περιοδεύει κανείς στην Κρήτη, είναι πώς θα αντιμετωπίσει τα συνεχή κεράσματα ρακής. Ο ίδιος, που δεν πίνει γενικά πολύ, ίσα-ίσα βρέχει τα χείλη του.

O Μητσοτάκης στο TikTok με τσικουδιές στην Κρήτη και ανθοδέσμη στη Μαρέβα

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε τι συνέβη στο παρελθόν, όταν σε περιοδεία με τον πατέρα του, του ανακοίνωσε ότι θα τον ακολουθήσει στην κατανάλωση ρακής για να δει πόσες αντοχές έχει. «Στις 12 το μεσημέρι, ήμουν ήδη ντίρλα», λέει.

Ένα άλλο ζήτημα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφορά τα λουλούδια, που του δίνουν οι πολίτες, τα οποία, όπως παραδέχεται, τα δίνει στη σύζυγό του, Μαρέβα, προκαλώντας μάλλον «διπλωματικό» επεισόδιο. Κι αυτό επειδή, όπως αποκαλύπτει με αρκετή δόση χιούμορ «είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μεγάλη ανθοδέσμη, δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι».