Περιοδεία τριών ημερών σε ολόκληρη την Κρήτη αναμένεται να πραγματοποιήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται στην Κρήτη από τη Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στις 9:30 θα συναντηθεί με εργαζόμενος στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ (Ξυλοκαμάρα) και στις 12:00 θα επισκεφθεί την Παλιά αγορά και θα συνομιλήσει με πολίτες (Ναυτικό Μουσείο).

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, στο Ρέθυμνο, στις 10:00 θα έχει σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους και στις 11:30 θα παραστεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 20:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό (Αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου).

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Λασίθι, όπου στις 10:30 θα συναντηθεί με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα έχει συνομιλία με πολίτες.

Στις 12:00 θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Φοίνικας» (Μακρύς Γιαλός), στις 13:00 θα συνομιλήσει με πολίτες στο λιμάνι της Σητείας (πλατεία), ενώ στις 16:00 θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋποαλλήλους και εργαζόμενους στην εστίαση στον Άγιο Νικόλαο (Λίμνη Αγίου Νικολάου) και θα συνομιλήσει με πολίτες.