Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
Dora_Bakogianni__Rodopi__Kentriki
Πολιτική

Εκλογές 2023: Επίσκεψη Μπακογιάννη και Χαρδαλιά στη Ροδόπη - «Η ΝΔ έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα» (Εικόνες - Bίντεο)

«Η ψήφος στη ΝΔ από την μειονότητα θα είναι πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που έχει γίνει και για αυτή που έχει δρομολογηθεί. Σκοπός μας οι νέοι και οι νέες, οι επόμενες γενιές να σταθούν σταθερά στα πόδια τους ως Έλληνες Ευρωπαίοι πολίτες» δήλωσε - μεταξύ άλλων - η Ντόρα Μπακογιάννη.

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Χανίων και πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Θράκης κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον συντονιστή εκλογικού αγώνα, κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενοι από τους πολιτευτές του νομού αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ, επισκέφθηκαν τα χωριά του ορεινού όγκου, και συγκεκριμένα τη Βυρσίνη, τη Μυρτίσκη και την Οργάνη όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους και επικοινώνησαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Αμέσως μετά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τους αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης και Ξάνθης, στην πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής, ενώ συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες των γύρω χωριών σε μία ανοιχτή συγκέντρωση, όπου αναδείχθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής αλλά και οι αναπτυξιακές της δυνατότητες.

Δείτε φωτογραφίες:

Dora_Bakogianni_Rodopi5
Dora_Bakogianni_Rodopi3
Dora_Bakogianni_Rodopi2
Dora_Bakogianni_Rodopi1

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα. Έχει αποδείξει στην πράξη ότι αυτά που υπόσχεται τα κάνει. Επιδιώκουμε τη σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο είχε μεταχειριστεί τη μειονότητα, όταν ήταν κυβέρνηση. Πράγματι η μειονότητα έχει ανάγκες και είμαστε αποφασισμένοι, το έχουμε αποδείξει άλλωστε, να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της στήριξης της μειονότητας. Η ψήφος στη ΝΔ από την μειονότητα θα είναι πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που έχει γίνει και για αυτή που έχει δρομολογηθεί. Σκοπός μας οι νέοι και οι νέες, οι επόμενες γενιές να σταθούν σταθερά στα πόδια τους ως Έλληνες Ευρωπαίοι πολίτες».

Δείτε βίντεο:

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου. «Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης.

Δημοσιεύτηκε από ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ στις Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023