Με παρέμβασή του, ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης σχολιάζει την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθε ως αποτέλεσμα της συντριπτικής ήττας του κόμματος στις εθνικές εκλογές, την οποία ανακοίνωσε σήμερα από το Ζάππειο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο twitter ο εκδότης των «Π» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα γράψει άραγε κάτι θετικό η ιστορία για τον Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς ελάχιστα. Γιατί αυτό επέλεξε ο ίδιος. Κινήθηκε μισαλλόδοξα, ψεύτικα και υποκριτικά. Έπαιξε στα ζαριά την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και προσπάθησε να εξοντώσει όποιον δεν υποκλίθηκε στο ''μεγαλείο'' του. Καλή μοναξιά».

12

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, σε παλαιότερη του ανάρτηση είχε «προβλέψει» την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγεκριμένα, λίγες ώρες πριν το Βατερλώ που υπέστη το κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είχε γράψει στο twitter: «Έχω και μια αίσθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επισημοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την διαδοχή του. Δηλαδή θα παραιτηθεί».

3_2