Με ένα δηκτικό σχόλιο και μια φωτογραφία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δίνει απάντηση σε όλους μιλούν για «υπονόμευση» του Αλέξη Τσίπρα.  Ειδικότερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ανάρτησή του παρουσιάζει μια φωτογραφία του Τσίπρα, μαζί με τον ίδιο και την Αχτσιόγλου, τους οποίους χαρακτηρίζει ειρωνικά «εχθρούς» και «υπονομευτές».

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία του ιδίου να στέκεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, πριν από τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, μαζί με τους Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση και Διονύση Τεμπονέρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αφήνει, μέσω Facebook, αιχμές σε όσους κάνουν λόγο για «υπονόμευση» του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος γράφει: «Το ημερολόγιο έδειχνε 7/6/2023, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας, περιστοιχισμένος από "εχθρούς", παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί "υπονομευτές": Έφη Αχτσιόγλου (πρώην υπουργός Εργασίας), Αλέξης Χαρίτσης (πρώην υπουργός Ανάπτυξης), Διονύσης Τεμπονέρας και ο υποφαινόμενος (ένας απλός πρώην υπουργός Οικονομικών). Συνεχίστε ό,τι κάνετε…».

 

Το ημερολόγιο έδειχνε 7/6/2023, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας, περιστοιχισμένος από...

Δημοσιεύτηκε από Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

«Εχθροί» και «υπονομευτές»

Σημειώνεται ότι στο αποκορύφωμα της έντασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των υποψηφίων αφορούσαν και την «υπονόμευση» του Αλέξη Τσίπρα. Είτε μέσα από την αρθρογραφία, είτε από δηλώσεις στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και βουλευτές μίλησαν ή άφησαν υπονοούμενα για «εχθρούς», αλλά και προσπάθεια «υπονόμευσης» του Αλέξη Τσίπρα.