Για την απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, σημειώνοντας ότι  «το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έχει την μπαγκέτα της κύριας αντιπολίτεσης».

Ειδικότερα, ο κ. Γλαβίνας μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 Fm και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα. Ο κ. Γλαβίνας αρχικά αναφέρθηκε στην επέτειο των δύο χρόνων από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Στις 3 η ώρα σήμερα στο πρώτο νεκροταφείο θα είμαστε όλοι εκεί για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε μια γενναία γυναίκα, σε μια γυναίκα η οποία έβαλε την παράταξη σε μια σταθερή τροχιά, υλοποίησε πάρα πολλές δράσεις, με το παράδειγμά της ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους και νομίζω ακόμα και σήμερα η παρουσία της είναι σταθερή και ζωντανή στους κόλπους της παράταξής μας. Μας εμπνέει, μας οδηγεί με το παράδειγμά της και η μνήμη της θα παραμείνει παρούσα στην παράταξή μας.

Διαβάστε επίσης: Δύο χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Η ζωή της πολιτικού που αναγέννησε το ΠΑΣΟΚ

Γλαβίνας για την αντιπολίτευση

Για την απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τα εσωτερικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γλαβίνας σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό το οποίο τραβάει την ανηφόρα, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έχει την μπαγκέτα της κύριας αντιπολίτευσης. Είμαστε δύο αυτόνομα κόμματα με διαφορετικές ιστορικές αφετηρίες, με διαφορετικό ιδεολογικό πλαίσιο. Είναι αδιαπραγμάτευτη και αταλάντευτη η αυτόνομη πορεία μας».