Ως τη σημαντικότερη των τελευταίων ετών χαρακτήρισε την Κεντρική Επιτροπή του ερχόμενου Σαββατοκύριακου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.

«Θεωρώ ότι το πνεύμα ενότητας και το να κατευνάζονται οι όποιες εντάσεις είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι 1,5 μήνας που έχει αναλάβει ο Κασεσελάκης. Το πιο σώφρων που έχει να κάνει όποιος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στον νέο πρόεδρο να εκδηλώσει τις όποιες πολιτικές του προτεραιότητες», είπε αρχικά ο Χάρης Μαμουλάκης.


Χάρης Μαμουλάκης: Ας κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρξει ανάκαμψη

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για «δυσανεξία» που διατυπώθηκε «τόσο νωρίς και ακαριαία σε μια τέτοια δημοκρατική επιλογή προτού αλλέκτωρ φωνήσαι τρις».

«Θα δούμε ποια θα είναι η απουσία και η απώλεια (σ.σ. στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ). Ακόμα και αν υπάρξουν απώλειες, μπορεί να λειτουργήσουν προωθητικά», πρόσθεσε ο κ. Μαμουλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης 9/11.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφές με... δημοψήφισμα - Αποφασισμένος ο Κασσελάκης να θέσει εκτός κόμματος τους τέσσερις - Κλίμα διάλυσης ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη και αν συμφωνεί με τις θέσεις και τις εκφράσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η εκφορά του λόγου του συνάδει με τον χαρακτήρα του. Πολλές φορές μπορεί να διαφωνώ, αλλά είμαστε στο ίδιο κόμμα. Πολλές φορές δεν είναι απλό, ειδικά σε επίπεδα λεκτικής αποτύπωσης, αλλά το συνολικά επίδικο είναι να ανοίξουμε βηματισμό για την επόμενη ημέρα».

«Ας κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρξει ανάκαμψη», κατέληξε για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Χάρης Μαμουλάκης.