Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, να γίνει δημοψήφισμα για τις διαγραφές των Φίλη, Σκουρλέτη, Τσακαλώτου, Δρίτσα και Τζουμάκα.

Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο στην «Ομπρέλα», μέλη της οποίας είναι οι κ. Φίλης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος και Δρίτσας, αλλά και σε άλλες τάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόσο η Έφη Αχτσιόγλου με τους «6+6» όσο και οι Διουνύσης Τεμπονέρας και Διάνα Βουτυράκου με το «Δίκτυο Εναλλακτικής Κοινωνικής Αριστεράς» προχωρούν σήμερα σε έκτακτες συνεδριάσεις. Και παρά τα όσα έχουν ήδη αποφασισθεί, και η «Ομπρέλα» θα προχωρήσει σήμερα σε νέα έκτακτη συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης με "βολές" κατά του Στέφανου Κασσελάκη - "Ανέπαφος με την Αριστερά και την πολιτική"

Ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κ.Ε. το Σαββατοκύριακο, μετά τις αποχωρήσεις και την αμφιλεγόμενη πρόταση του προέδρου να παραπέμψει το ζήτημα των Φίλη, Σκουρλέτη, Τσακαλώτο, Δρίτσα και Τζουμάκα σε δημοψήφισμα, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι καταλυτικές.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε και ο Νίκος Βούτσης - "Tο κόμμα μας, αντί της αναγκαίας ανασύνταξης, υφίσταται πλέον μια κατάσταση που προσομοιάζει σε πολιτική ανήκεστο βλάβη"