Ο ίδιος ενώ το «παλεύει» και κάνει και τις ανάλογες περιοδείες αυτό που αποτυπώνεται είναι μία δυσαρέσκεια από στελέχη τοπικών Οργανώσεων. Αυτό που καταλογίζουν , στη γραμματεία Οργανωτικού, οι παραδοσιακοί κομματικοί είναι απειρία και δυσκολία σωστής οργάνωσης.

Την πρώτη περίοδο η γκρίνια είχε ως επίκεντρο την επιθυμία του Γραμματέα Οργανωτικού να είναι υποψήφιος βουλευτής κάτι, που όπως τονίζουν έμπειρα στελέχη της ΝΔ, δε συνάδει με τον ρόλο του, καθώς είναι αυτός που πρέπει να οργανώσει τον κομματικό μηχανισμό και όχι να «πλασάρεται» ως υποψήφιος βουλευτής.

Το τελευταίο διάστημα , σύμφωνα με πληροφορίες , αφού έχει καταλάβει ότι δε θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, προσπαθεί να είναι, στην κυριολεξία, η «σκιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κάθε περιοδεία και συνάντηση που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της ΝΔ. Αναμφίβολα ο Γραμματέας Οργανωτικού έχει αρκετές γνωριμίες και επαφές ανά την Ελλάδα, ωστόσο αυτό που ακούστηκε σε πρόσφατο «πηγαδάκι» τοπικών παραγόντων είναι ότι πρέπει να έχει πιο συχνή επαφή με τους Προέδρους και τα στελέχη και όχι μόνο όταν είναι να περιοδεύσει ο Πρόεδρος.