Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ζωντανό κόμμα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, για την αναταραχή στο κόμμα.
Είπε πως το πρόβλημα είναι πως θα πάμε σε κάτι που θέλουμε -δηλαδή την ένωση της κεντροαριστεράς- κάτι που δεν έγινε .
Ανέφερε πως έχει καλές σχέσεις με τη Φώφη Γεννηματά ενώ ερωτηθείς αν διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος απάντησε πως το θέμα αυτό έχει κλείσει.
Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως επιτομή του ψέματος και της θρασύτητας
Ερωτηθείς για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκάνδαλα είπε ότι η επόμενη Βουλή θα πρέπει να διερευνήσει την περίοδο Βαρουφάκη, τα καπιταλ κοντρολς, την ΜΗ τιμολόγηση φαρμάκων το 2015 αλλα και τα χρήματα που πάνε στη μετανάστευση.
Αναφερόμενος στην υπόθεση Παπαντωνίου ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως το θέμα ήρθε στη Βουλή και υπάρχει εισήγηση ότι το κοινοβούλιο είναι αναρμόδιο και το θέμα θα πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει καθαρό μητρώο και χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη ως έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς της χώρας λέγοντας ότι έχει πολλά σημαντικά πράγματα για τη χώρα στο βιογραφικό του, όπως την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.
Σε ερώτηση του Γιώργου Τράγκα πως ο τότε πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τίποτε για την δράση του Άκη Τσοχατζόπουλου απάντησε πως το ΠΑΣΟΚ είχε την πρωτοβουλία για την δίωξη του πρώην υπουργού.
Ερωτηθείς αν ο Κώστας Σημίτης έχει θέση στο πολιτικό σκηνικό απάντησε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει την πορεία του, θα πρέπει να λέει τις απόψεις του και εμείς να προβληματιζόμαστε από αυτές.