Τ' αυγά και τα καλάθια έχει χάσει ο Καμμένος (αλλά και το αγαπημένο του site, olympia.gr), ενώπιον των αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθόδους του και τις διαδοχικές συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο πρόεδρος Πάνος αράδιασε σήμερα στην Βουλή μια σειρά από νέα ψεύδη και ανακρίβειες, οι οποίες γι' ακόμη μια φορά τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Αναφέρθηκε λοιπόν σε κάποιες συνομιλίες, που όπως είπε είχαν υποκλαπεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ το 2014 και στις οποίες «ακούγονταν» μεταξύ άλλων και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ. Μάλιστα, χωρίς προφανή αιτία, πέραν του άγχους που τον έχει καταβάλει αυτές τις μέρες, επιχείρησε να συσχετίσει αυτούς τους διαλόγους με το Noor 1!!!  Ωστόσο, και πάλι η πραγματικότητα τον διαψεύδει οικτρά. Βλέπετε, οι επίμαχες υποκλαπείσες συνομιλίες χρονολογούνται το 2012 (!), δύο χρόνια πριν δηλαδή τον εντοπισμό του φορτίου της ηρωίνης που μετέφερε το Noor 1 και τα όσα ακολούθησαν.

Φυσικά, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, ουδέποτε το περιεχόμενο των εν λόγω τηλεφωνικών επαφών ήταν δυνατόν να απασχολήσει τις Αρχές, μιας και ήταν παντελώς... άσχετο και επουδενί δεν μπορούσε να «ποινικοποιηθεί», παρά μόνο στο μυαλό ενός… Καμμένου (και με την συνήθη... αλλοίωση των γεγονότων χάριν των εντυπώσεων, αφού από ουσία τίποτα).

Αδιάβαστος ή ψεύτης λοιπόν; Στην προκειμένη περίπτωση, συμβαίνουν ξεκάθαρα και τα δύο.