Στημένο το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν το λεει η ΝΔ, το λεει η λογική και όλη η Ελλάδα σήμερα. Ο κ. Καμμένος κάθε φορά που ένας βουλευτής του έφευγε από τους ΑΝΕΛ κατηγορούσε τους βουλευτές που φεύγανε για αποστασίες, βαλίτσες, λεφτά κλπ ξαφνικά χθες ήταν μελίρρυτος, η 'έντιμη συνεργασία με τον Τσίπρα', ο Ζουράρις που μου ζήτησε να παραιτηθεί και του είπα τι είναι αυτά που λες, ο Παπαχριστόπουλος που πολύ έντιμα μας το είπε, κάτι ψέλλισε για την Κουντουρά και τον Κόκκαλη, όχι κάτι σπουδαίο. Εδώ μέχρι πριν από δύο εβδομάδες μας έλεγε ότι ο Σόρος μοιράζει 50 εκατ. ευρώ για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα ξέχασε και τα εκατομμύρια του Σόρος. Άρα από την αντίδραση του Καμμένου η οποία είναι για πρώτη φορά τόσο ήπια έναντι βουλευτών και υπουργών του που του παίρνουν το κόμμα αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό που ζούμε είναι σε πλήρη συμφωνία και σκηνοθεσία. ...Όλα είναι κανονισμένα από πριν δεν υπήρξε καμία έκπληξη. Ήταν όλα συμφωνημένα άρα αυτό που ζούμε είναι ένα θέατρο.»

Για το χρόνο των εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ο πιθανότερος μήνας είναι ο Οκτώβριος: «Αυτοί είναι τυχοδιώκτες, έχετε ξαναδεί κυβέρνηση κουρελού στην Ελλάδα μετά την Μεταπολίτευση; Κυβέρνηση από 145 βουλευτές από ένα κόμμα και 6 γύρω-γύρω; Αυτοί είναι τυχοδιώκτες, οι τυχοδιώκτες θα πάνε μαζί μέχρι τέλους τζάμπα παίρνουν τις καρέκλες για να τις δώσουν την ερχόμενη εβδομάδα; Εγω δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες έχουν σκοπό να δώσουν την εξουσία τους μια μέρα νωρίτερα. Όλα αυτά γίνονται για να κρατήσουν τα οφέλη της εξουσίας όσο μπορούνε περισσότερο.»

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα υπερψηφιστεί και η ψήφος εμπιστοσύνης και η Συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε θετικά, συμπληρώνοντας ότι «εδώ είναι η ευθύνη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ γιατί ο κ. Τσίπρας έχει καταφέρει να φτιάξει δύο πλειοψηφίες η μια πλειοψηφία είναι για την ψήφο εμπιστοσύνης την Τετάρτη και η άλλη για τις Πρέσπες, δεν θα ψηφίσουν οι ίδιοι.»

Αναφερόμενος στην πρόταση του κ. Τσίπρα για Κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ότι θα καθυστερήσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ: «Άλλο ένα παιχνίδι. Η ΝΔ όχι θα ψηφίσει και στο ΝΑΤΟ προφανώς αλλά είναι παιχνίδι γιατί η ίδια η Συμφωνία στο άρθρο 2 παρ. 4 ξεκαθαρίζει ότι αυτή η συμφωνία όταν κυρώνεται είναι αυτόματη η ένταξη στο ΝΑΤΟ. Είναι προφανές ότι μας κοροϊδεύουν.»